Insights Discovery

Insights Discovery

insights732x260

Wat is Insights Discovery?

 

Insights Discovery is een praktisch en diepgaand kleurenmodel om inzicht te krijgen in de unieke persoonlijke voorkeuren van mensen. We meten deze voorkeuren aan de hand van een korte online vragenlijst. De antwoorden daarop resulteren onder meer in een persoonlijk profiel van tenminste 20 bladzijden, waarin de individuele kwaliteiten en ontwikkelpunten in kaart worden gebracht. Het profiel laat zien dat individuele personen, teams en organisaties aan kracht kunnen winnen door de verschillen tussen mensen te onderkennen en te waarderen.

 

Waarvoor zet je Insights Discovery in?

 

Insights Discovery helpt je om in kaart te brengen wie je bent en hoe je reageert op mensen en situaties. Dankzij de diepgang van het model kan Discovery je naar verrassende nieuwe inzichten leiden. Of het nu gaat om individuele coachingstrajecten en teamontwikkeling of om het versterken van verkoop- en leiderschapsvaardigheden, de mogelijkheden zijn eindeloos.

 

De kleurentaal van Discovery heeft direct impact en gaat leven binnen een organisatie in de vorm van een gemeenschappelijke taal. Zo wordt het gemakkelijker om een blijvende positieve verandering te bewerkstelligen.

 

De oplossingen van Insights zijn:

  • Eenvoudig: gemakkelijk te begrijpen zodat iedereen het geleerde kan toepassen.
  • Universeel: ze spreken iedereen aan; de hele organisatie wordt meegenomen in de kleurrijke wereld van Insights.
  • Verrassend verhelderend: ze reiken je onverwachte en ongekende inzichten aan.
  • Positief: de Discovery taal is zo inspirerend dat mensen zich gesterkt voelen om hun aanpak te veranderen.
  • Inspirerend: het kleurensysteem is pakkend en duurzaam.