Organisatieontwikkeling

[vc_empty_space height=”24px” image_repeat=”no-repeat”][vc_single_image image=”17170″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”large”][vc_empty_space height=”24px” image_repeat=”no-repeat”]

Procesbegeleiding

Organisaties in deze tijd hebben te maken met grote en talrijke veranderingen.

Wendbaarheid en handelingssnelheid van mens en organisatie zijn bepalend voor succes. De inkt van het beleidsstuk of strategiedocument is nog niet opgedroogd of de omstandigheden zijn al weer veranderd. Dit vraagt meer van de verandercapaciteit van leiders en medewerkers dan ooit tevoren. Succesvolle verandering vraagt aandacht voor de inhoud, het proces en de mens. Questar heeft 20 jaar ervaring bij de begeleiding van veranderingsprocessen of liever ontwikkelingsprocessen. Wij verzorgen de focus op het proces en de mens terwijl jij je maximaal kunt richten op de inhoud.

 

In deze vorm van samenwerking hebben wij vele ontwikkelprocessen succesvol begeleid met de volgende onderwerpen:

  • strategieontwikkeling
  • cultuurontwikkeling
  • structuurverandering
  • management-development
  • talent-development

 

Questar heeft een eigen model en aanpak ontwikkeld die zich concentreert op de implementatie van de verandering. Verandering is geen georganiseerde busreis. Wij zien verandering als een expeditie: er is een duidelijk einddoel, we plannen etappes en we bereiden ons uitstekend voor op de reis. Maar wat we onderweg gaan tegenkomen is niet altijd te voorspellen. Met het gewenste resultaat als stip op de horizon zijn we flexibel en creatief; versnellen wanneer het kan en vertragen wanneer het moet.