Quaning

Quaning

quaning-732x260

Klaar voor een volgende stap?

Het ene moment zit je in de flow, bruis je van energie en lijkt het of alles vanzelf gaat. Schijnbare toevalligheden die op je pad komen bieden nieuwe kansen en resultaten. Je voelt een innerlijke rust en zelfvertrouwen omdat je weet wat je te doen staat.

Een volgend moment zit je slecht in je vel en kan je somber zijn, onrustig, snel geïrriteerd of je ronduit ongelukkig voelen. Je gaat twijfelen of je wel op het juiste spoor zit, zakelijk of privé.

Het zijn signalen dat je nog niet scherp hebt wat jouw unieke bijdrage is of dat ‘iets’ je blokkeert om die bijdrage te manifesteren.

Ieder mens wordt geboren met unieke talenten waarmee je waarde kan toevoegen aan anderen, aan de organisatie waar je voor werkt en daarmee aan het geheel.

Een verlangen om verschil te maken sluimert in ieder van ons. Het geeft een diep gevoel van vervulling en geluk.

 

Quaning is de begeleidingsvorm die met gebruikmaking van kwantuminformatie je helpt om je doel te bereiken. Voor een vaste prijs, snel, duurzaam en met resultaatgarantie. Zodat je vanzelfsprekend gaat leven en werken waarvoor je gemaakt bent.

 

Quaning wordt ingezet door gecertificeerde Quaners. Vincent van der Kraan is een van de door Level Five Quaning gecertificeerde Quaners.

 

Voor wie?

Voor leiders, managers, en ondernemers:

  • Die weer voldoening en succes willen ervaren
  • Die een stap willen maken in hun persoonlijke effectiviteit
  • Die op een natuurlijke en inspirerende manier willen leiding geven
  • Die in een veranderingsproces zichzelf tegenkomen
  • Die soepel willen omgaan met weerstand en conflicten
  • Die een persoonlijke blokkade willen doorbreken
  • Die meer willen halen uit zichzelf en hun team
  • Die verschil willen maken vanuit hun unieke combinatie van kernkwaliteiten, passie en toegevoegde waarde

Het vertrekpunt is vaak werk gerelateerde vraagstukken. Daarbij komen persoonlijke vraagstukken vanzelfsprekend waar nodig ook aan de orde.

quaningcertified