Team

[vc_empty_space height=”12px” image_repeat=”no-repeat”]

Questar is een netwerk van zelfstandige professionals op het gebied van training, coaching en procesbegeleiding. De ondernemers die deel uitmaken van Questar hebben zich ruimschoots bewezen als coach, trainer of procesbegeleider.

[vc_empty_space height=”64px” image_repeat=”no-repeat”]
[vc_empty_space height=”32px” image_repeat=”no-repeat”][vc_single_image image=”16624″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” alignment=”center”]
[vc_empty_space height=”32px” image_repeat=”no-repeat”]
Vincent van der Kraan

Oprichter en eigenaar Questar / Medeoprichter The Colour Academy

[vc_empty_space height=”24px” image_repeat=”no-repeat”]

Ik ben getrouwd met Marjon en vader van tweeling Cas en Maxime (1994). Ik houd van skiën en wandelen in de bergen, reizen, meubelmaken en ben actief met meditatie sinds 2003.

 

Mijn missie is bewustzijnsontwikkeling realiseren en mensen laten ervaren dat zij altijd een keuze hebben. Mensen inzicht geven in hun talenten en ambities en op deze wijze helpen bij het verwezenlijken van hun persoonlijke ambities, is mijn drijfveer.

 

Na diverse posities als manager ben sinds 1995 actief als trainer coach en sinds 1998 als zelfstandig ondernemer. Ik word gezien als een analyticus die een vraag vanuit een breder perspectief creatief weet te vertalen naar een concreet plan van aanpak, gericht op resultaat.

[vc_empty_space height=”32px” image_repeat=”no-repeat”]
[vc_empty_space height=”64px” image_repeat=”no-repeat”]
[vc_single_image image=”16621″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” alignment=”center”]
Ivo Hoogland

Oprichter en eigenaar Hoogland & co / Medeoprichter The Colour Academy

[vc_empty_space height=”24px” image_repeat=”no-repeat”]

Helderheid, eenvoud en expliciet zijn; dat is mijn boodschap. En die boodschap breng ik vanuit authenticiteit met humor en impact.

 

Mijn basis hiervoor is mijn ervaring sinds 1997 met advies, facilitering en coaching. Mijn voornaamste doel is om mensen (weer) met zichzelf en elkaar in verbinding te brengen en vooral hun gezond verstand te gebruiken. Uitgangspunten daarbij zijn dat te doen met waardering voor de verschillen en met oog voor de kracht van de eenvoud. Wat ik terughoor van mensen is dat ik richting geef, respectvol scherp ben en de ander ondersteun in hun eigen proces.

 

Ik haal mijn energie uit de relatie met mijn vrouw Laetitia en twee dochters Noa en Evi, waterpolo, kitesurfen en muziek.

[vc_empty_space height=”64px” image_repeat=”no-repeat”]
[vc_empty_space height=”32px” image_repeat=”no-repeat”][vc_single_image image=”16622″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” alignment=”center”]
[vc_empty_space height=”32px” image_repeat=”no-repeat”]
Marjon van der Kraan

Oprichter en eigenaar Sanga

[vc_empty_space height=”24px” image_repeat=”no-repeat”]

Ik ben getrouwd met Vincent en het is heel waardevol om elkaar te kunnen inspireren in ons vak. Onze tweeling is als een leraar voor mij, die me vaak een spiegel voorhoudt.

 

Ik lees, reis en sport graag. Ik ben 15 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven als adviseur in verschillende commerciële functies, waarvan 5 jaar als zelfstandig ondernemer. In 2002 heb ik de overstap gemaakt naar persoonlijke begeleiding. Als coach, therapeut en trainer werk ik intuïtief, positief en oplossingsgericht. Het geeft het mij enorme voldoening om mensen verder te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Klanten omschrijven mij als oordeelloos en energiek.

 

Zij ervaren dat ze de oplossingen zelf in huis hebben. Door op zoek te gaan naar innerlijke blokkades en drijfveren, kom je in je kracht te staan en bereik je wat echt bij je past.

[vc_empty_space height=”32px” image_repeat=”no-repeat”]
[vc_empty_space height=”64px” image_repeat=”no-repeat”]
[vc_single_image image=”17269″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” alignment=”center”]
Richard van Rijswijk

Oprichter en eigenaar Emotivate

[vc_empty_space height=”24px” image_repeat=”no-repeat”]

Bij voorkeur breng ik mijn tijd door op en om het water met mijn vrouw en 2 zonen, maar ook met mijn opdrachtgevers. Als fervent zeiler ga ik graag het oneindige spel aan met de wind en zie dit ook terug in mijn dagelijkse werk waarbij “het spel van veranderen” centraal staat.

 

Mijn passie en geloof in samenwerken tussen mensen binnen organisaties ligt verankerd in de overtuiging dat ieder mens in staat is zich aan te passen aan verandering en dat aanpassing in denken en handelen het meest krachtig is wanneer deze van binnenuit, vanuit de ‘Why’-vraag, wordt ontwikkeld. Verbinding en wederzijds vertrouwen ontstaat en groeit dan ook wanneer medewerkers gaan geloven waarin hun leidinggevenden geloven.

 

Vanuit mijn rol als trainer, consultant en coach heb ik de afgelopen 21 jaar, zowel privé als zakelijk, indrukwekkende ervaringen opgedaan met de veranderproblematiek van mijn klanten. Mijn pragmatische instelling en veelal relativerende en confronterende aanpak leiden vaak tot resultaten die de klantvraag overtreffen.