Skip to main content

Innerlijke klimaatverandering voor uiterlijke transformatie

Wij vinden onze basis in systeemdenken, mindfulness, neurowetenschap en leiderschapsontwikkeling. Wij geloven dat veerkracht, bewustzijn en collectieve intelligentie een centrale rol spelen in transformaties en de toekomst van organisaties.

Questar Awaris

AWARIS 

 

Kan een organisatie floreren als de individuen in de organisatie dat niet doen?

Ga naar de website van Awaris

Organisaties transformeren in menselijke ecosystemen 

Werken

Werk gaat meer over samenwerking dan concurrentie. De collectieve intelligentie van een organisatie is cruciaal om fit te zijn voor de toekomst. Laten we anders kijken naar wat modern werk is en onze denkwijze en vaardigheden cultiveren om volgens deze principes te werken.

Denken

Gestreste, gedreven mensen krijgen veel voor elkaar. Of dat denken ze vaak. We zien het anders - en brengen u diep begrip van neurowetenschap, mindfulness en bewustzijn van het grotere systeem om uw organisatie anders te laten werken.

Leren

Nieuwe inzichten zijn geweldig maar we gaan snel weer naar on s oude gedrag. Onze ervaringsprogramma's en blended learning zullen u helpen bij een duurzame verandering in zowel mindset als gewoonten. Verankering van veranderingen in de sociale structuur spelen hierbij een sleutelrol.

Ontdekken

Het is belangrijk om nieuwsgierig te blijven en eerlijk te evalueren wat het beste werkt bij het transformeren van het werkzame leven. We beoordelen, delen en bespreken de resultaten van onze samenwerking. Samen kunnen we leren en kijken wat het beste werkt voor uw organisatie

Awaris

Trainingprogramma's

Working mind

Het cultiveren van gewoonten, aandacht, perceptie, veerkracht en kwalitatieve communicatie in het werkzame leven om geluk, betrokkenheid en samenwerking te verbeteren.

Team mind

Het verankeren van gewoonten, aandacht, , emotionele veiligheid en mindfulness werkt bij het verbeteren van samenwerking en het gebruik maken van diversiteit en collectieve intelligentie.

Leaders mind

In dit programma leren we hoe u los kan komen van oude, op controle gerichte  leiderschapsgedachten en kunt gaan leiden vanuit inspiratie en empowerment.

Benieuwd wat Questar kan betekenen voor uw organisatie, team of persoonlijke ontwikkeling?

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP