Skip to main content

De zoektocht naar harmonie in tijden van versnelling en verandering.

Wij geloven in een wereld waarin we in harmonie kunnen leven met onszelf, de ander en de omgeving. Persoonlijk leiderschap begint bij zelfbewustzijn en reflectief vermogen. Met een positieve attitude, sociale intelligentie en het omarmen van diversiteit kunnen we gebruik maken van collectieve intelligentie. In een wereld waarin we meer dan ooit beseffen dat alles met elkaar verbonden is kunnen we op deze wijze werken aan succesvolle teams en daarmee succesvolle organisaties.

Multi-gecertificeerd team met jarenlange ervaring

Vincent van der Kraan, Questar
Oprichter, Trainer & Coach

Vincent van der Kraan

Founder & Owner Questar

Ik ben getrouwd met Marjon en vader van tweeling Cas en Maxime (1994). Ik houd van skiën en wandelen in de bergen, reizen, meubelmaken en ben actief met meditatie sinds 2003.

Mijn missie is bewustzijnsontwikkeling realiseren en mensen laten ervaren dat zij altijd een keuze hebben. Mensen inzicht geven in hun talenten en ambities en op deze wijze helpen bij het verwezenlijken van hun persoonlijke ambities, is mijn drijfveer.

Na diverse posities als manager ben sinds 1995 actief als trainer coach en sinds 1998 als zelfstandig ondernemer. Ik word gezien als een analyticus die een vraag vanuit een breder perspectief creatief weet te vertalen naar een concreet plan van aanpak, gericht op resultaat.

Ivo Hoogland, Questar
Trainer & Coach

Ivo Hoogland

Founder & Owner Hoogland & Co

Helderheid, eenvoud en expliciet zijn; dat is mijn boodschap. En die boodschap breng ik vanuit authenticiteit met humor en impact.

Mijn basis hiervoor is mijn ervaring sinds 1997 met advies, facilitering en coaching. Mijn voornaamste doel is om mensen (weer) met zichzelf en elkaar in verbinding te brengen en vooral hun gezond verstand te gebruiken. Uitgangspunten daarbij zijn dat te doen met waardering voor de verschillen en met oog voor de kracht van de eenvoud. Wat ik terughoor van mensen is dat ik richting geef, respectvol scherp ben en de ander ondersteun in hun eigen proces.

Ik haal mijn energie uit de relatie met mijn vrouw Laetitia en twee dochters Noa en Evi, waterpolo, kitesurfen en muziek.

Marjon van der Kraan, Questar
Trainer & Coach

Marjon van der Kraan

Founder & Owner Sanga

Ik ben getrouwd met Vincent en het is heel waardevol om elkaar te kunnen inspireren in ons vak. Onze tweeling is als een leraar voor mij, die me vaak een spiegel voorhoudt.

Ik lees, reis en sport graag. Ik ben 15 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven als adviseur in verschillende commerciële functies, waarvan 5 jaar als zelfstandig ondernemer. In 2002 heb ik de overstap gemaakt naar persoonlijke begeleiding. Als coach, therapeut en trainer werk ik intuïtief, positief en oplossingsgericht. Het geeft het mij enorme voldoening om mensen verder te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Klanten omschrijven mij als oordeelloos en energiek.

Zij ervaren dat ze de oplossingen zelf in huis hebben. Door op zoek te gaan naar innerlijke blokkades en drijfveren, kom je in je kracht te staan en bereik je wat echt bij je past.

Wij zien dat noodzakelijke veranderingen vaak vooruit worden geschoven of bepaalde problematieken worden genegeerd door individuen, teams en organisaties die worstelen met de uitdagingen van deze tijd. De omvang van de problematieken zijn vaak overweldigend voor mensen, waardoor zij zich snel ontmoedigd voelen om te veranderen. We krijgen vaak de reactie na een coaching:

‘Was ik er maar eerder aan begonnen, het is leuk om te ontwikkelen en het levert direct resultaat op’.